Fakta om oss
Gnosjö Missionsförsamling tillhör Svenska Alliansmissionen och hade vid årsskiftet 344 medlemmar. Gudstjänsten varje söndag kl 10:00 är navet i vårt församlingsliv, då det också är söndagsskola (4 - 12 år).

Barn- och ungdomsarbetet består av allt från Barntimmar och UV-scout till Tonår. Vi satsar mycket på sång och musik genom Småbarnsmusiken, barnkören Ung Ton, samt lovsångsgrupper. Brasslek, Gnosjö minibrass och Gnosjö brass erbjuder unga och äldre att vara med och spela brassmusik. Konfirmand- och skolarbetet bedrivs på ekumenisk basis.

Vi satsar på mission! Våra utlandsarbetare ger kristen närvaro och förbättrar levnadsvillkoren för medmänniskor i Centralasien (engelskundervisning) och på Papua Nya Guinea (alfabetisering och bibelöversättning).

Baptistförsamlingen i Piltene, Lettland är vår vänförsamling och vi understöder pionjärsatsningar i våra svenska storstäder.

Ge För Livets lotteri!

Kontrollera dragningslistan här.

Kalendarium i korthet:
Fullständigt kalendarium hittar du på Utsikt's sidor.

Studiecirklar och kulturarrangemang sker i samarbete med Bilda.

Copyright © Gnosjö Missionsförsamling design by Åkerlund Design.